Cheerleading!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Håbo Hurricanes
Cheerleading
Om oss

Håbo Hurricanes Cheerleading är en helt nystartad förening med säte i Bålsta, Håbo kommun, vi ville ta cheerleadingen lite närmare och 2024 valde vi att starta upp en systerförening till Håbogymnasterna.

 

Vi vet att intresset för cheerleading är stort och hoppas på att få utveckla föreningen med fler ledare och barn kommande år.

 

Våra värdeord är glädje, gemenskap och utveckling och vi i Håbo Hurricanes vill att alla barn ska känna sig sedda oavsett om man är nybörjare eller har erfarenhet av sporten tidigare. Vårt mål är att höja självförtroendet hos barn och ungdomar, lära oss respektera varandra men även oss själva samtidigt som vi delar glädje och passion för sporten under träningar och tävlingar.

 

Glädje
Vi vill att alla aktiva ska få möjlighet att uppleva glädje i en trygg och utvecklande miljö. Det ska vara kul, lustfyllt och inspirerande att vara ledare, förälder, styrelsemedlem och som aktiv i vår förening. 

 

Gemenskap

Vi väljer att vara goda förebilder genom att vara inlyssnande, respektfulla och inkluderande. Vi strävar efter samma mål och gläds åt våra egna och andras välgång. Gemenskap är en nyckelfaktor för att glädjas för cheerleadingen en lång tid framöver. 

 

Utveckling
Vi vill kunna främja fysisk, psykiskt och social utveckling baserat på den aktives individuella förutsättningar och ambition. På ett nyfiket sätt kunna vara delaktig i sin egen utveckling och prestation, i sin egen takt.